CELEBRITIES

Η Julia Roberts πουλάει το σπίτι στη Χαβάη


28 Μαΐου 2015

Η διάσημη ηθοποιός δηλώνει έτοιμη να αποχαιρετίσει την απίστευτη θέα -σε βουνό και θάλασσα- που της προσφέρει το εξοχικό της στην εξωτική Χαβάη.

Η αιώνια “Pretty Woman” και βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Julia Roberts πρόσφατα αποφάσισε να αποχωριστεί το πανέμορφο εξοχικό της στον παραδεισένιο νησί Καουάι στην Χαβάη προς αναζήτηση νέων τροπικών συγκινήσεων.

11

Η διάσημη ηθοποιός και ο σύζυγός της Danny Moder απέκτησαν το απίστευτο εξοχικό το 2011 για 13,4 εκατομμύρια δολάρια.

12

Το παραμυθένιο εξοχικό βρίσκεται στον Κόλπο Χαναλέι και δεσπόζει στη μέση ενός απίστευτου κτήματος (με έκταση 8 στρέμματα), είναι γνωστό στην τοπική κοινότητα ως “The Faye Estate” μιας και αρχικός ιδιοκτήτης τους δεν ήταν άλλος από τον Νορβηγό μεγιστάνα Hans Peter Faye. Μάλιστα, ο Faye αγόρασε το τεράστιο κτήμα το 1915 γιατί λάτρεψε την μοναδική αίσθηση ησυχίας και απομόνωσης της περιοχής, και είχε σαν σκοπό να διατηρήσει την ξεχωριστή φύση της περιοχής άθικτη και να εξασφαλίσει ότι ο κόλπος Χαναλέι θα μείνει μακριά από τα... νύχια των υποψήφιων εργολάβων. Στην περιοχή, άλλωστε, μέχρι και σήμερα υπάρχουν ελάχιστα σπίτια.

13

Το σπίτι έχει έκταση 352 τ.μ. και διαθέτει 7 υπνοδωμάτια, τέσσερα μπάνια, ξεχωριστό ξενώνα και κήπο. Επιπλέον, το εξοχικό ακολουθεί την παραδοσιακή χαβανέζικη αισθητική του νησιού με τα έπιπλα μπαμπού, το λευκό ξύλο και τις έντονες αποχρώσεις του πράσινου, του κίτρινου και του γαλάζιου να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη διακόσμηση του χώρου.

14

Το λευκό ξύλο παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στα υπνοδωμάτια του σπιτιού. Αναρωτιέστε για πόσα χρήματα είναι διατεθειμένη η Julia Roberts να πει «αλόχα» στο μέχρι πρότινος εξοχικό της; Η ζητούμενη τιμή πώλησης της κατοικίας είναι 29,85 εκατομμύρια δολάρια. Προτού βιαστείτε να την κρίνετε ως εξωφρενική, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το σπίτι έχει άμεση πρόσβαση σε μία από τις πιο μαγευτικές παραλίες της Χαβάης και μοναδική θέα στο βουνό. Η Julia Roberts δεν θέλει πια να μένει σε νησί, ο Tiger Woods όμως επιμένει στο δικό του. Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com- the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.