CELEBRITIES

Oι fitness συνήθειες των celebrities


8 Ιουνίου 2015

kate-middleton1.jpg

Αγαπημένες celebrities έχουν τόσο καλλίγραμμα κορμιά, που σε μία καθημερινή γυναίκα μοιάζει ακατόρθωτο να αποκτήσει. Η αλήθεια βέβαια βρίσκεται κάπου στη μέση και αυτό γιατί οι star πέρα από το ταλέντο που διαθέτουν στο αντικείμενό τους, ποντάρουν (δικαιολογημένα) και στην εμφάνιση τους. Από τη στιγμή που το κορμί τους αποτελεί "εργαλείο" είναι λογικό να αφιερώνουν αρκετές ώρες καθημερινά στη γυμναστική και τον αθλητισμό, κάνοντας μάλιστα τη συνήθεια τους μόδα.

Εδώ εμπίπτει και το λάθος που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες στην προσπάθεια τους να τους μοιάσουν, αφού ξεκινούν απότομα επίπονες για τον οργανισμό ασκήσεις και διατροφικές συνήθειες, με αποτέλεσμα πολλές από αυτές να τα παρατούν στην πορεία, ενώ άλλες να καταλήγουν στην πιο ύπουλη ασθένεια, την ανορεξία. Οι διάσημες όμως κυρίες ασχολούνται πολύ πιο συνειδητά με το σώμα τους, αφού πέρα από την εμφάνιση φροντίζουν και την υγεία τους. Η Alessandra Ambrosio δείχνει ιδιαίτερη προτίμηση στη yoga, η Emily Blunt στο στίβο και η Jenifer Lopez φυσικά στον χορό. Δείτε με πιο τρόπο γυμνάζονται ακόμα περισσότερες αγαπημένες celebrities.

[gallery-455481]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.