CELEBRITIES

Ένα ντοκιμαντέρ που εξηγεί γιατί ο Marlon Brando ήταν "one of a kind"


9 Ιουνίου 2015

5575db27320a56cf4240b51a_listen-to-me-marlon-poster.jpg

Ο Marlon Brando αποτέλεσε μια αποκάλυψη όταν έκανε την παρθενική του εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη το 1950, χωρίς ωστόσο να μπορεί κανείς να απαντήσει με ευκολία στο "γιατί". Η μέθοδος υποκριτικής του, το φυσικο στυλ ερμηνείας του; Σίγουρα η εικονική ερμηνεία του στο Λεωφορείο ο Πόθος έμεινε στην ιστορία και αποτελεί μέχρι σήμερα πρότυπο φυσικού και αυθόρμητου ταλέντου. Ένα ντοκιμαντέρ, ωστόσο, που είναι στα σκαριά, φιλοδοξεί να απαντήσει -με τα λόγια του ίδιου του Marlon Brando- στο ερώτημα "γιατί ήταν one of a kind;".

Στο ντοκιμαντέρ, με τίτλο Listen to Me Marlon, ο θρυλικός ηθοποιός ακούγεται ενώ αναφέρει τις εμπνεύσεις τους -ανάμεσά τους και ο boxer Jersey Joe Walcott- και όσους κατά τα λεγόμενά του τον διαμόρφωσαν ως ηθοποιό. Περισσότερο από 200 ώρες ακουστικών αρχείων, που ηχογράφησε ο Marlon Brando με σκοπό να αποτελέσουν μέρος μια επίσημης κινηματογραφικής βιογραφίας, δόθηκαν στους δημιουργούς του Listen to Me Marlon, Stevan Riley και Peter Ettedgui. Το ντοκιμαντέρ έκανε πρεμιέρα νωρίτερα μέσα στη χρονιά, στο Sundance Film Festival, ενώ στις 29 Ιουλίου θα διατεθεί μέσω της Showtime Documentary Films στις αίθουσες της Νέας Υόρκης, και λίγο καιρό αργότερα, στο Λος Άντζελες.  

5575db27320a56cf4240b51a_listen-to-me-marlon-poster

 Αυτή είναι η πρώτη αφίσα του, όπως δημοσιεύθηκε στο VanityFair.com

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.