CELEBRITIES

"Save the children" φωνάζει η Victoria Beckham


10 Ιουνίου 2015

kath6.jpg

H κόρη της θεωρείται ένα από τα πιο stylish παιδιά του κόσμου. Τώρα, η Victoria Beckham δίνει στους θαυμαστές της την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα κομμάτι από την γκαρνταρόμπα της κόρης της, ενισχύοντας μάλιστα, έναν υπέροχο σκοπό. Η 40χρονη σχεδιάστρια μόδας επέλεξε 25 συνολάκια, ειδικά σχεδιασμένα για την 3χρονη Harper από διάσημους οίκους μόδας, τα οποία διατίθενται προς πώληση, με σκοπό την ενίσχυση του Save the Children. Τα σύνολα υπογράφουν οίκοι όπως οι Chloe, Roksanda Ilincic, Ralph Lauren, Stella McCartney, Gucci, Marc Jacobs και Charlotte Olympia.

kath

Όλο το ποσό από τις πωλήσεις των outfits -μέσω του Fashion Saves Lives Sale- θα διατεθεί στους σκοπούς του Save the Children, προκειμένου να έχουν αποφευχθεί οι θάνατοι παιδιών από διάφορα αίτια μέχρι το 2030.  Οι τιμές ξεκινούν από τις 250 λίρες για ένα φόρεμα και φτάνουν μέχρι τις 500 λίρες για όλο το σύνολο. "Ως μητέρα πιστεύω με πάθος πως όλα τα παιδιά, όπου κι αν ζουν, έχουν το δικαίωμα μιας ευτυχισμένης και υγιούς ζωής" δήλωσε η Victoria. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Victoria χρησιμοποιεί τη δημοσιότητά της για να προσφέρει στο σύνολο. Τον περασμένο Αύγουστο, διέθεσε προς πώληση περισσότερο από 600 κομμάτια της γκαρνταρόμπας της για φιλανθρωπία.

Το Save the Children στηρίζει μια καμπάνια που θέλει να εξασφαλίσει ότι μέχρι το 2030 κάθε παιδί στον κόσμο θα έχει τη βασική φροντίδα στην υγεία του. Αυτή τη στιγμή, κάθε μέρα πεθαίνουν 17.000 παιδιά από ασθένειες όπως πνευμονία και μαλάρια.

***Τα outfits της Harper θα διατίθενται στο Mary’s Living & Giving shop στο Primrose Hill του Λονδίνου από τις 18 έως τις 28 Ιουνίου. #FashionSavesLives 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.