CELEBRITIES

David Beckham, ο σταρ του cinema


12 Ιουνίου 2015

David-Beckham-and-Guy-Ritchie.jpg

Aπό τότε που "κρέμασε" τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του, ο David Beckham αφιερώνει τον χρόνο του στα παιδιά του και σε συνεργασίες που σχετίζονται με τη μόδα (βλ. H&M) ή με το αγαπημένο του σκωτσέζικο ουίσκι. Επόμενο βήμα του, ωστόσο, είναι ένας κινηματογραφικός ρόλος.

Την ιδέα έφερε στο προσκήνιο ο καλός του φίλος, σκηνοθέτης Guy Ritchie που αυτή την περίοδο ετοιμάζει τη νέα του ταινία Knights of the Roundtable: King Arthur. Ο 4οχρονος David Beckham θα ενταχθεί στο καστ της ταινίας απέναντι στους Jude Law, Charlie Hunnam, Eric Bana και την Poppy Delevingne με έναν μικρό αλλά χαρακτηριστικό ρόλο. Μάλιστα, η σκηνή που θα συμμετάσχει έχει ήδη ξεκινήσει να γυρίζεται αυτή την εβδομάδα.

Please find attached image issued on behalf of Diageo Scotland Press Office.   Caption: David Beckham and director Guy Ritchie on set in Scotland filming for Haig Club.

Ο σκηνοθέτης έχει συνεργαστεί και πάλι με τον David Beckham σα γυρίσματα διαφημιστικού σποτ για την H&M το 2013, αλλά και σε διαφήμιση για το Haig. Φήμες θέλουν τον Beckham να πραγματοποιεί και μια cameo εμφάνισει στην ταινία του Richie The Man From U.N.C.L.E που βγαίνει στις αίθουσες τον Αύγουστο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.