CELEBRITIES

Mια εβδομάδα στην γκαρνταρόμπα της -ηθοποιού- Cara Delevingne


28 Ιουνίου 2015

Επίσημα ηθοποιός δηλώνει πλέον η Cara Delevingne. Το 22χρονο μοντέλο που συμμετείχε με ένα μικρό ρόλο στην Άννα Καρένινα (2012) και στη συνέχεια στο The Face of An Angel (2013) -ενώ έκανε και μια μικρού μήκους ταινία για τη Chanel με τoν Pharrell Williams- κάνει το πρώτο της βήμα ως πρωταγωνίστρια. Στις «Χάρτινες Πόλεις», σε σκηνοθεσία Τζέικ Σράιερ δίπλα στον Nat Wolff κρατά τον ρόλο της Μάργκο. Πρόκειται για μια ιστορία ενηλικίωσης με πρωταγωνιστές τον Κουέντιν και την αινιγματική γειτόνισσά του, Μάργκο, η οποία αγαπούσε τόσο πολύ τα μυστήρια που κατάφερε να γίνει και η ίδια ένα μυστήριο.

«Πέρασα από δοκιμαστικό για το ρόλο. Είμαι μεγάλη φαν του Τζον Γκριν και ερωτεύτηκα το ρόλο και το βιβλίο. Ο τρόπος με τον οποίο γράφει για τους εφήβους και την διαδικασία της ενηλικίωσης είναι απίστευτος, πολύ αληθινός. Δεν πίστευα ότι θα έπαιρνα τον ρόλο, ήταν ένα όνειρο για μένα» λέει η Cara.

[gallery-459970]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.