CELEBRITIES

Avril Lavigne: μιλάει για την πάθηση της και ξεσπάει σε κλάματα


30 Ιουνίου 2015

avril-lavigne-hd-wallpaper-for-Facebook1.jpg

Ξεκίνησε από πολύ μικρή την ενασχόληση με το τραγούδι και την γνωρίζουμε τόσα πολλά χρόνια που αισθανόμαστε σα να την έχουμε μεγαλώσει όσοι ακούγαμε τα τραγούδια της σε μια girly school φάση. ΗAvril Lavigne είναι μόλις 30 ετών και σε αυτή την ηλικία καλείται να δώσει μια μάχη για την αξιοπρεπή ζωή της. Πριν από τρία χρόνια διαγνώστηκε με τη νόσο Lyme ή Βορρελίωση που προκαλεί αρθρίτιδα και οδηγεί τα κόκαλα σε ουσιαστική διάλυση, ενώ δημιουργούν και άλλα προβλήματα, κινητικής φύσεως και σε σοβαρές περιπτώσεις καρδιακά και ψυχολογικά.

Πρόκειται για μια πάθηση που προσβάλλει 300.000 άτομα στις ΗΠΑ κάθε χρόνο, με τις βόρειες πολιτείες να έχουν τα περισσότερα κρούσματα. Όταν η Avril Lavigne έμαθε για τη νόσο ένιωσε τη γη να χάνεται από τα πόδια της. Όμως αποφάσισε να παλέψει και πλέον βρίσκεται σε ένα στάδιο που μπορεί να σκέφτεται και την πλήρη αποκατάσταση, κάτι που είναι δύσκολο να συμβεί. Η τραγουδίστρια μίλησε στο ABC για πρώτη φορά και με όλο αυτό το ψυχικό βάρος της θεραπείας δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

«Έχω μια δεύτερη ευκαιρία για ζωή. Βρίσκομαι στα μισά της θεραπείας μου και πάνε όλα καλά. Βλέπω πολύ πρόοδο και μπορώ να πω ότι θα έχω θεραπευτεί 100%. Όταν το έμαθα έπεσα στο κρεβάτι και δεν έβγαινα έξω. Έβλεπα σχόλια να μου λένε ότι πάχυνα, να με ρωτούν γιατί δεν σηκώνομαι, αν περνάω κατάθλιψη...Πήγαινα σε γιατρούς, έκανα εξετάσεις και δεν μπορούσαν να βρουν τίποτα. Εγώ τους έλεγα με σιγουριά ότι έχω βορρελίωση και κανείς δεν την εντόπιζε. Οπότε πήγα σε έναν εξειδικευμένο γιατρό. Όλο το διάστημα μετά τη διάγνωση οι θαυμαστές μου μου έδωσαν κουράγιο να το πολεμήσω.» δήλωσε η Avril Lavigne σε συνέντευξη και εξήγησε ότι θέλει να παρακινήσει τους συμπάσχοντες να την αντιμετωπίσουν άμεσα.

Tο διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.