CELEBRITIES

O Jim Carrey "λιθοβολεί" μέσω Twitter νέο νόμο που επιβάλλει ύποπτα εμβόλια σε παιδιά


2 Ιουλίου 2015

jim.jpg

Την περασμένη Δευτέρα οι νομοθέτες της Καλιφόρνια ψήφισαν υπέρ του νέου νόμου που καθιστά υποχρεωτικό τον εμβολιασμό παιδιών σε σχολεία, από το νηπιαγωγείο μέχρι και το γυμνάσιο. Τα παιδιά που θα μπορούν να παραμένουν χωρίς να έχουν κάνει εμβόλια είναι μόνο εκείνα που θα έχουν οποιαδήποτε ιατρική γνωμάτευση που το απαγορεύει. Στην περίπτωση αυτή δεν αποφασίζουν οι ίδιοι οι γονείς για τον εμβολιασμό των παιδιών αλλά η πολιτεία. Ο Jim Carrey όχι μόνο δε συμφωνεί αλλά αντιτάσσεται με έντονο τρόπο στην ψήφιση του νόμου γράφοντας μία σειρά επιθετικών δηλώσεων στο Twitter, καθώς υποστηρίζει ότι τα εμβόλια αυτά περιέχουν υδράργυρο. "Δεν είμαι εναντίον των εμβολίων. Είμαι εναντίον της περιεκτικότητας τους σε υδράργυρο", αναφέρει σε ένα tweet.

jim-carrey_8671573-original-lightbox

 Στο στόχαστρο όμως του 53χρονου κωμικού μπήκαν και οι φαρμακοβιομηχανίες και τα τεράστια συμφέροντα που κρύβονται πίσω από τις μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, γι αυτό και χρησιμοποίησε ακόμη πιο σκληρή γλώσσα γράφοντας "Η πολιτεία της Καλιφόρνιας είπε "ναι' στη δηλητηρίαση των παιδιών εμβολιάζοντας τα υποχρεωτικά με ψευδάργυρο και αλουμίνιο. Αυτός ο εταιρικός φασισμός πρέπει να σταματήσει!" Παρόλα αυτά Το Κέντρο Ελέγχου Ασθενειών αναφέρει ότι τα εμβόλια που διανέμονται στις ΗΠΑ δεν περιέχουν ύποπτες ουσίες.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.