CELEBRITIES

Ben Affleck: Η επόμενη ημέρα


9 Ιουλίου 2015

Mόλις πριν μία εβδομάδα ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, μετά από δέκα χρόνια γάμου και την απόκτηση τριών παιδιών. Ο Ben Affleck και η Jennifer Garner, όμως, φαίνεται πως προετοίμαζαν καιρό τη νέα τους ζωή. Την Τρίτη ο 42χρονος ηθοποιός απαθανατίστηκε κατά την αναχώρησή του από το αεροδρόμιο της Ατλάντα, όπου είχε βρεθεί για να περάσει χρόνο με τα παιδιά του, τα οποία μένουν εκεί όσο η Jennifer Garner πραγματοποιεί γυρίσματα για την ταινία της Miracles from Heaven. Εκείνην, ο φακός την εντόπισε να φοράει ακόμη τη βέρα της, κάτι το οποίο δεν ισχύει για τον πρώην σύζυγό της.

Αμέσως μετά το διαζύγιό του, το πρώην ζευγάρι ταξίδεψε μαζί με την 9χρονη Violet, την 6χρονη Seraphina, και τον 3χρονο Samuel, στις Μπαχάμες, προκειμένου να αποφύγουν τα Media. Κάτι αντίστοιχο είχαν κάνει και η Gwyneth Paltrow με τον Chris Martin όταν ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους.

Επόμενος σταθμός του Affleck είναι το San Diego όπου θα βρεθεί για την προώθηση της ταινίας Batman v Superman: Dawn of Justice φετινό συνέδριο Comic Con. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.