CELEBRITIES

Ο Johnny Depp αγόρασε ελληνικό νησί


17 Ιουλίου 2015

Johnny-Depp-20131.jpg

Η Ελλάδα κάθε καλοκαίρι γίνεται πόλος έλξης πολλών διασημοτήτων του Hollywood, οι οποίοι φαίνεται να προτιμούν τα ελληνικά νησιά για τις διακοπές τους. Κάποιοι έχουν αποφασίσει να αγοράσουν ένα σπίτι προκειμένου να έχουν δίπλα τους τις ελληνικές θάλασσες, όπως ο Tom Hanks, ενώ υπάρχουν και αυτοί που αγοράζουν ολόκληρο νησί, όπως ο Johnny Depp.

Παρά το ασταθές από όλες τις πλευρές σκηνικό της χώρας και επικείμενη βαριά φορολογία, ο διάσημος ηθοποιός αποφάσισε να αγοράσει το “Stroggilo”, μία νησίδα έκτασης 0,20 χιλιομέτρων που μέχρι σήμερα είναι ακατοίκητη, πληρώνοντας το αντίτιμο των 4.200.000 ευρώ! Η αγορά έγινε μέσω της εταιρίας Proto Organization Ltd, η οποία είναι υπεύθυνη και για άλλες αγοραπωλησίες διασήμων, όπως αυτή του ζεύγους Jolie-Pitt, κατόχων μίας νησίδας επίσης στο Ιόνιο Πέλαγος.

Ο Johnny Depp αναμένεται να επισκεφθεί τη χώρα μας τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου, αφού προς το παρόν βρίσκεται σε γυρίσματα της νέας ταινίας “Οι Πειρατές της Καραϊβικής” στην Αυστραλία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.