CELEBRITIES

Δείτε την κόρη της Madonna σε ρόλο DJ σε ελληνικό νησί


29 Ιουλίου 2015

MADONNA.jpg

Αγαπά την χώρα μας και δείχνει να την τιμά αρκετά συχνά. Η 19χρονη Lourdes μεγάλωσε αρκετά ώστε να μπορεί να κάνει διακοπές και χωρίς την μαμά της. Η κόρη της Madonna βρέθηκε στην Κρήτη και αναστάτωσε τους πάντες. Η Lourdes δεν επισκέπτεται για πρώτη φορά την χώρα μας αφού οι ομορφιές του Ιονίου και η διαμονή της σε παλαιότερη κρουαζιέρα στην Ιθάκη την έπεισαν να μας επισκεφθεί σύντομα.

Η 19χρονη έδωσε το «παρών» στο πάρτι για τα 2 χρόνια λειτουργία στο «cabana mare» ένα από τα πιο γνωστά beach bar στα Χανιά. Παρά το νεαρό της ηλικίας της οι συχνές εμφανίσεις της στα social media αλλά και οι φωτογραφίες με την μητέρα της δεν την έκαναν να περάσει απαρατήρητη. Οχι ότι η ίδια ενοχλήθηκε από τα βλέμματα. Η Lourdes δεν περιορίστηκε στο να χορέψει αλλά ανέλαβε και ρόλο dj. Θαμώνες του μαγαζιού την αναγνώρισαν και εκείνη δεν είπε όχι σε μια selfie φωτογραφία. Λέτε στην επόμενη επίσκεψη της να δούμε και την Madonna μαζί;

Δείτε τη φωτογραφία στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.