CELEBRITIES

Πυκνώνουν οι φήμες για διαζύγιο μεγατόνων


15 Αυγούστου 2015

gisele-bundchen-consoles-tom-brady-post-super-bowl-05.jpg

Τον τελευταίο καιρό από πολλές πηγές ακούγεται ηχηρά πλέον το δυσάρεστο σενάριο διάλυσης ενός πολύ αγαπημένο ζευγαριού celebrities. Ο λόγος για τη Gisele Bundchen & τον Tom Brady που τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζουν σύννεφα στη σχέση τους και όχι σύμφωνα με τις κακές γλώσσες πλέον.

Σε δημοσίευμα του το περιοδικό ΟΚ!, αναφέρεται ξεκάθαρα και με λεπτομέρειες σε επικούς καβγάδες τον τελευταίο καιρό και σε διαφωνίες που δεν δείχνουν να έχουν λύση. Στα γενέθλια μάλιστα του γνωστού αθλητή, οι φωνές και ο τσακωμός τους ακούστηκαν παντού. Το περιοδικό υποστηρίζει πως η ευτυχισμένη εικόνα που πλασάρουν στα social media, δεν είναι τίποτα περισσότερο από προσπάθεια αποπροσανατολισμού των μέσων και κάλυψης της αλήθειας.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και έξι χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο αξιολάτρευτα παιδιά, τον 6χρονο Benjamin και την 3χρονη Vivian. Μάλιστα το περιοδικό προχωράει πιο πέρα, αναλύοντας το οικονομικό εύρος ενός τέτοιου διαζυγίου που απευχόμαστε να δούμε να συμβαίνει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.