CELEBRITIES

Η Kim Kardashian είναι και κοινωνικά ευαισθητοποιημένη


16 Αυγούστου 2015

kathte.jpg

Εμείς μπορεί να έχουμε στο μυαλό μας την εικόνα μιας celebrity που οι καθημερινές της ασχολίες ξεκινούν από το χρώμα που θα βάψει τα νύχια της και καταλήγουν στο που θα ξοδέψει τα άπειρα λεφτά της το βράδυ, αλλά η αλήθεια είναι πως η Kim Kardashian...είναι όντως αυτό. Απλώς έχει μερικά ξεσπάσματα φυσιολογικής κοινωνικής οντότητας. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα, για την ακρίβεια από τότε που έγινε μαμά, έχει γίνει πιο ενεργή σε πολιτικά ζητήματα. Πριν λίγες μέρες την είδαμε να υποστηρίζει ανοιχτά τη Χίλαρι Κλίντον για Πρόεδρο των ΗΠΑ και τώρα έρχεται και ο πασιφιστικός λόγος.

Τα τελευταία χρόνια τα πράγματα στις ΗΠΑ με την οπλοκατοχή και τους νόμους προστασίας έχουν ξεφύγει. Μετά την δολοφονία 9 ατόμων στη βιβλιοθήκη της εκκλησίας του Τσάρλεστον, ήρθε ακόμα ένα αποτρόπαιο έγκλημα, με την δολοφονία μιας οικογένειας. Μια μητέρα, ο πατέρας και τα 6 παιδιά τους δέχτηκαν θανάσιμες σφαίρες από τον πρώην της, Ντέιβιντ Κόνλι.

Η Κιμ αναφέρθηκε στο γεγονός μέσω Twitter και μίλησε για το πόσο την αηδιάζει που ζει σε μια χώρα που είναι τόσο εύκολο να αγοράσει κάποιος όπλο στο διαδίκτυο και να γαζώνει όποιον βρει μπροστά του.

Διαβάστε τη συνέχεια στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.