CELEBRITIES

Μπλεγμένη με το νόμο η Khloe Kardashian για το πάρτυ στον James Harden


29 Αυγούστου 2015

2BAE743E00000578-3212584-image-a-5_1440666651172-1.jpg

Μία από τις βασικές λέξεις στο λεξιλόγιο των Kardashians, που αποτελεί τον δικό τους νόμο, είναι το σόου. Το σόου και η επιδειξιομανία. Και αυτό είναι κάτι που το έχει περισσότερο ανάγκη η Khloe Kardashian που έχει την πιο ανισόρροπη ζωή από την Kim και την Kourtney, αισθάνεται άσχημα που δεν έχει κάνει ακόμα παιδιά και θέλει να στείλει μήνυμα με πολλούς αποδέκτες ότι τώρα είναι ευτυχισμένη.

Έτσι, τι κι αν είναι μόλις δύο μήνες μαζί με τον σταρ του NBA, τον James Harden, εκείνη θέλησε να καταστήσει σαφές σε όλους ότι είναι φουλ ερωτευμένη και ότι τα αισθήματα της έχουν αναπτυχθεί πολύ γρήγορα. Τα γενέθλια του Harden ήταν μια χρυσή ευκαιρία για την Khloe να οργανώσει ένα μεγάλο πάρτυ και να κάνει και τις απαραίτητες υπερβολές για χάρη του συντρόφου της, που δεν τον λες και πολύ κοφτερό μυαλό. Αυτές οι υπερβολές την έφεραν μπλεγμένη με το νόμο.

Το πάρτυ του Harden έγινε σε ένα πολυτελές σκάφος, προσαραγμένο στη μαρίνα του Λος Άντζελες και γύρω στις 12 η Khloe είχε ετοιμάσει ένα 15λεπτο σόου με πυροτεχνήματα. Όλα καλά ως εδώ. Όμως κάποιοι περίοικοι έκαναν παράπονα στην αστυνομία. Οι αστυνομικοί πήγαν στο πάρτυ, αλλά ο θόρυβος δεν σταμάτησε ποτέ. Οι τοπικές αρχές ξεκίνησαν έρευνα για τα πεπραγμένα της Khloe και της οικογενείας της, αλλά και για πως αντέδρασαν οι αστυνομικοί.

Το διαβάσαμε στο toratora.gr. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.