CELEBRITIES

MTV VMAs: Γιατί η Taylor Swift ήταν το πρόσωπο της βραδιάς;


31 Αυγούστου 2015

Taylor-Swift.jpg

Τα MTV VMAs  ολοκληρώθηκαν χθες και το red carpet κατακλύστηκε από τα πιο μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας. Ανάμεσα σε αυτά ξεχώρισε η Taylor Swift το όνομα της οποίας δεν έμεινε έξω από σχεδόν καμία υποψηφιότητα, καταφέρνοντας μάλιστα να κερδίσει το βραβείο για το καλύτερο video της χρονιάς.

2BD38

Η 25χρονη τραγουδίστρια αν και ήξερε πως ούτως ή άλλως θα πρωταγωνιστούσε στη βραδιά, σκέφτηκε να κάνει ακόμη μεγαλύτερο θόρυβο επιλέγοντας για συνοδό όχι τον σύντροφο της Celvin Harris, αλλά την πιο διάσημη γυναικεία παρέα.

2BD2

Οι κοπέλες που πόζαραν περήφανα δίπλα της ήταν η καλές της φίλες Gigi Hadid, Selena Gomez και Cara Delevingne, ενώ δεν έμειναν απαρατήρητες η Lily Aldridge και η Karlie Kloss. Όπως ήταν αναμενόμενο η παρουσία τους επισκίασε κάθε παρευρισκόμενο τη στιγμή που εμφανίστηκαν στο red carpet, ενώ οι φωτογράφοι δεν έπαψαν να τις ακολουθούν σε κάθε τους κίνηση.

2BD2524E00000578-3205263-image-a-168_1440979982183

Η Taylor Swift εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό outfit σε μεταλλικές bronze, χρυσές και ασημί αποχρώσεις στο crop top και στο ασορτί παντελόνι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.