CELEBRITIES

Η Αngelina Jolie σε έναν τελείως διαφορετικό "ρόλο"


9 Σεπτεμβρίου 2015

angelina-jolie-prosfiges-siroi-times-1-700x554.jpg

H Αngelina Jolie με την ιδιότητα της ακτιβίστριας υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, παρευρέθηκε χθες στη Βουλή των Λόρδων του Βρετανικού Κοινοβουλίου υποστηρίζοντας ότι οι τζιχαντιστές χρησιμοποιούν τη σεξουαλική βία ως το κύριο όπλο τους προκειμένου να αποδυναμώσουν τις ήδη πληγμένες περιοχές των συγκρούσεων.

2C143B4900000578-3226580-Jolie_is_appearing_

Η 38χρονη ηθοποιός η οποία καθόταν σχεδόν δίπλα στον πρώην υπουργό εξωτερικών William Hague, παρέδωσε όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν τα όσα υποστηρίζει δηλώνοντας: Η πιο επιθετική ομάδα τρομοκρατών στον κόσμο σήμερα, ξέρει όσα ξέρουμε, ξέρει ότι οι βιασμοί είναι πιο αποτελεσματικό τους όπλο".

-image-a

Μίλησε επίσης και για την οδυνηρή της εμπειρία, για τη στιγμή που γνώρισε μία ανήλικη εφτά ετών η οποία είχε πέσει θύμα βιασμού των τζιχαντιστών και τόνισε ότι το ISIS στο Ιράκ και τη Συρία εδώ και δεκαετίες χρησιμοποιεί τους βιασμούς ως κομμάτι της πολιτικής τους λέγοντας: "Αυτό είναι κάτι πέρα από όσα έχουμε δει ως τώρα. Αυτό το έχουν πραγματικά εντάξει στην πολιτική τους. Πρέπει να έχουμε μια πολύ, πολύ ισχυρή απάντηση αυτή τη στιγμή σε αυτή την συγκεκριμένη ομάδα σχετικά με όσα συμβαίνουν", ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ηγεσία του πάνω σε αυτό το θέμα.

01B44CDC

Η Αngelina Jolie είναι ένα από τα πιο ισχυρά ονόματα της διεθνούς showbiz η οποία μάχεται σκληρά για τα ανθρώπινα δικαιώματα με πράξεις και όχι μόνο με λόγια από την καρέκλα ενός γραφείου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.