CELEBRITIES

Ο Johnny Depp απειλεί να δείρει τον Υπουργό της Αυστραλίας!


14 Σεπτεμβρίου 2015

Johnny-Depp.jpg

O Johnny Depp καλεσμένος στην εκπομπή του Τζίμι Κίμελ δήλωσε χαριτολογώντας ότι είναι πρόθυμος να επιτεθεί στον Υπουργό Γεωργίας της Αυστραλίας, αν η σύζυγός του μπει φυλακή!

Να θυμίσουμε ότι η Amber Heard είχε μία περιπέτεια με τον Νόμο καθώς πριν λίγους μήνες πέρασε τα σκυλιά τους στην Αυστραλία (όπου ο Johnny Depp ήδη βρισκόταν για γυρίσματα), χωρίς να έχει όλα τα ααπραίτητα έγγραφα, παραβαίνοντας στην ουσία τους σχετικούς κανόνες της χώρας. Η ποινη για την συγκεκριμένη παράβαση μπορεί να αγγίξει και τα 10 χρόνια φυλάκισης, και σε σχετική ερώτηση ο Johnny Depp δε δίστασε να δείξει τον εκνευρισμό του.

120915165720_0337

Δες το βίντεο, στο οποίο ο ηθοποιός δηλώνει: «Εγώ και η Αmber είχαμε τη εντύπωση πως μαζί μας κουβαλούσαμε τα σωστά έγγραφα για την είσοδο των δυο Γιορκσάιρ Τεριέ μας στην Αυστραλία. Ήμασταν εκεί μπροστά σε όλους, δεν κρυφτήκαμε. Αν αυτός είναι νομικός μπελάς, τότε σίγουρα είναι από τους πιο ενδιαφέροντες που έχω αντιμετωπίσει. Ίσως ο Υπουργός της Αυστραλίας, κάνει απλά την δουλειά του. Αυτός ο ιδρωμένος, περίεργος ανθρωπάκος, αποφάσισε πως μια σταλιά σκυλιά θα έβλαπταν ολόκληρη Αυστραλία. Μπορεί να έχει και δίκιο, ειδικά αν σκεφτείς ότι στην Αυστραλία υπάρχουν τα πιο δηλητηριώδη είδη του πλανήτη που μπορούν να σε σκοτώσουν μέσα σε λίγα λεπτά».

120915165724_4954

Μάλιστα ο Υπουργός συνέχισε το παραλήρημα του τότε, και είπε ότι δε μπορείς να περάσεις τα σκυλιά σου έτσι στην Αυστραλία ακόμη και αν έχεις ψηφιστεί δύο φορές ο πιο σέξι άνδρας στη Γη, τίτλος που ναι μεν έχει δοθεί στονJohnny Depp,αλλά κανείς δεν ξέρει τι σχέση έχει με το θέμα...

Επιπλέον, ο Υπουργός δήλωσε πως αν δεν πάρουν τα σκυλιά τους πίσω στην Καλιφόρνια θα πρέπει να τα σκοτώσουν οι Αυστραλοί... Αστείο, κωμικό, τραγικό, όπως θέλετε πείτε το, ο ίδιος ο Τζίμι Κίμελ τον χαρακτηρίζει 'μανιακό', ενώ ο Johnny Depp για να τελιεώνει, λέει πως το πολύ πολύ αν χρειαστεί ... «θα πετάξει μέχρι την Αυστραλία και θα τον δείρει για να είναι μαζί με τη γυναίκα του στη φυλακή».

Δείτε περισσότερα στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.