CELEBRITIES

Η μαύρη κάπα της Kim Kardashian


14 Σεπτεμβρίου 2015

main.original.585x0-1.jpg

Έχουμε συνηθίσει πια να βλέπουμε την Kim Kardashian με εκκεντρικά outfits. Ακόμα και τώρα που διανύει την εγκυμοσύνη του δεύτερου παιδιού της, η Kim τραβάει τα βλέμματα και τα φλας των φωτογράφων σε κάθε της εμφάνιση με τα ρούχα που έχει επιλέξει να αποτελούν πολλές φορές το κεντρικό θέμα συζήτησης. Πρόσφατα, η τηλεπερσόνα βρέθηκε σε ένα γάμο μαζί με τον σύζυγό της Kany West και το φόρεμα που επέλεξε μας τράβηξε για ακόμα μία φορά την προσοχή.

main.original.585x0

Η Kim επέλεξε μία εντυπωσιακή, μαύρη τουαλέτα που φτάνει ω το πάτωμα και συνοδεύεται από λίγο μακρύτερη κάπα. Το φόρεμα είναι από τον οίκο Valentino και σίγουρα μπορούμε να το φανταστούμε ως ένα εξίσου εντυπωσιακό νυφικό αν είχε λευκό χρώμα. main.original.585x0 (1)

Με ολόισια μαλλιά, χωρίστρα στη μέση και εντυπωσιακό smokey eye makeup, η Kim για ακόμα μία φορά αποδεικνύει ότι έχει τον τρόπο της να προκαλεί τα media!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.