CELEBRITIES

Nέα δικαστική διαμάχη για τους Katie Holmes και Tom Cruise


25 Σεπτεμβρίου 2015

media_141917470361117500.jpg

Το πολύκροτο διαζύγιο του Tom Cruise με την Katie Holmes έληξε με μία διατροφή της τάξεως των 400 εκατομμυρίων δολαρίων ετησίως. Όμως το γεγονός ότι ο Tom Cruise έχει να συναντήσει την Suri για παραπάνω από 2 χρόνια έχει εξοργίσει στην κυριολεξία την Katie Holmes και όχι άδικα. Ο Tom Cruise αποδείχθηκε ότι έχει μία μεγαλύτερη αγάπη την Σαϊεντολογία, αφού προτίμησε να θυσιάσει ακόμα και την οικογένεια του προκειμένου να μην τον διαγράψουν από μέλος της. Μάλιστα η Katie Holmes και η κόρη της χαρακτηρίστηκαν ως "εχθροί" όταν αρνήθηκαν να την ασπαστούν, με αποτέλεσμα η 36χρονη ηθοποιός να κινήσει μυστικά τις διαδικασίες του διαζυγίου.

holmes_2268924b

Τώρα που έχει παραγίνει το κακό με τον πρώην σύζυγο της, βρήκε τον κατάλληλο τρόπο να τον εκδικηθεί δίνοντας του ακόμα ένα ραντεβού στο δικαστήριο. Αυτή τη φορά διεκδικεί ένα ακόμα μεγαλύτερο ποσό στη διατροφή υποστηρίζοντας ότι όσο μεγαλώνει η Suri, μεγαλώνουν και οι ανάγκες της και επιπλέον το lifestyle της θα πρέπει να συμβαδίζει με αυτό του διάσημου πατέρα της, ο οποίος αρνείται εδώ και δύο χρόνια να τη δει.

media_141917470361117500

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στα αυτιά του Tom Cruise και η δικαιολογία του ότι οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις και τα συνεχή ταξίδια από την Νέα Υόρκη στο Λονδίνο ήταν ο λόγος, δεν έπεισε την Katie Holmes και πιθανότατα δε θα πείσει ούτε το δικαστήριο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.