CELEBRITIES

Η νταντά του Ben Affleck αιτία της κρίσης ΚΑΙ στον γάμο της Gisele!


25 Σεπτεμβρίου 2015

giselevid11.jpg

Γράφτηκε πολλές φορές τον τελευταίο καιρό για τις φήμες που ήθελαν τη Gisele και τον Tom Brady να βρίσκονται ένα βήμα πριν το διαζύγιο και παρόλο που αυτό διαψευστηκε, οι φήμες λένε ότι πέρασαν μια έντονη κρίση στον γάμο τους!

Το «Us Magazine», πρόσφατα δημοσίευσε πως αιτία της κρίσης που βιώνουν είναι η νταντά του Ben Affleck, με την οποία ο διάσημος ηθοποιός έκανε δεσμό αμέσως μετά τον χωρισμό του από την Jennifer Garner! EXCLUSIVE: Gisele Bundchen and Tom Brady back in NYC after their Caribbean getaway. Σύμφωνα με το άρθρο η νταντά είχε ταξιδέψει στο Λας Βέγκας μαζί με τον Affleck και τον Brady με το ιδιωτικό του τζετ. Βρέθηκαν εκεί για ένα φιλανθρωπικό τουρνουά πόκερ. Αυτό το ταξίδι αστραπή στο Βέγκας έφτασε στα αυτιά της Gisele, η οποία δεν είχε ιδέα για όσα συνέβησαν και έγινε έξω φρενών. Αυτό που έριξε περισσότερο λάδι στη φωτιά είναι η φωτογραφία της νταντάς στο ιδιωτικό τζετ του Tom Brady, η οποία είδε το φως της δημοσιότητας στις 11 Αυγούστου, αλλά είχε τραβηχτεί στις 27 Ιουνίου όταν έγινε το ταξίδι. Να θυμίσουμε ότι αμέσως μετά ανακοινώθηκε το διαζύγιο του Affleck με την Garner και λίγο αργότερα ξεκίνησαν και οι φήμες για κρίση στον γάμο της Gisele... jet

Η φωτογραφία της νταντάς στο τζετ του συζύγου της Gisele, στην οποία φοράει τα τα τέσσερα μεγάλα δαχτυλίδια του από το «Super Bowl»

To διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.