CELEBRITIES

Jessica Simpson: Κινδυνεύει να «χάσει» τα παιδιά της λόγω αλκοολισμού


27 Σεπτεμβρίου 2015

Jessica-Wallpaper-jessica-simpson-22358471-1024-768KAUETA.jpg

Δύσκολες ώρες περνάει η διάσημη Αμερικανίδα τραγουδίστρια Jessica Simpson καθώς το τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει προβλήματα εξάρτησης με χάπια και ποτό. Η ταλαντούχα τραγουδίστρια αρνήθηκε τη πρόταση του συζύγου της  Eric Johnson για να μπει σε κλινική αποτοξίνωσης.

Πηγή αποκαλύπτει στο In Touch Weekly: «Η Jessica κάνει χρήση χαπιών και πίνει την ίδια στιγμή», τονίζοντας πως η μεθυσμένη εμφάνισή της στο HSN ήταν αυτή που κρούει των κώδωνα του κινδύνου στην οικογένειά της.

Τόσα χρόνια η Jessica δεν είχε κανένα πρόβλημα με την εξάρτηση της καθώς κανείς δεν την πίεζε μιας και εκείνη χρηματοδοτούσε όλη την οικογένειά της. Ο σύζυγος της  Eric Johnson της έδωσε τελεσίγραφο ότι εάν δεν κάνει κάτι με το πρόβλημα της δεν θα δει ξανά τα παιδιά της.

«Η κόντρα φούντωσε και τον Μάη ο Έρικ έδωσε τελεσίγραφο στη Jessica. Ανησυχεί πως η εξάρτηση της μητέρας τους θα επηρεάσει τα παιδιά, δεδομένου ότι και η 3χρονη κόρη τους έχει αρχίσει να καταλαβαίνει πως κάτι συμβαίνει με εκείνη», αναφέρει το Radar Online.

Διαβάστε τη συνέχεια στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.