CELEBRITIES

Tori Spelling: αποκαλύπτει πως είχε σχέση με 2 συμπρωταγωνιστές της από το Beverly Hills


2 Οκτωβρίου 2015

Χτυποκάρδια έχει προκαλέσει η Tori Spelling με την απόφαση της να προβεί σε τεστ αλήθειας, καθώς η αποκάλυψη που αναμένεται να κάνει σε τηκλεοπτική εκπομπή θα βάλει φωτιές!

Στο νέο ριάλιτι πρόγραμμα η Tori «κάνει τον ορό της αλήθειας», κάτι πλησίον του τηλεπαιχνιδιού «Η στιγμή της αλήθειας» και οι απαντήσεις της αναμένεται να είναι σούπερ αποκαλυπτικές.

Η τηλεοπτική Donna λοιπόν, στην ερώτηση αν συνυπήρξε ερωτικά με κάποιον από τους συμπρωταγωνιστές της στην επιτυχημένη σειρά «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills» αποκαλύπτει όχι έναν...αλλά δύο παρακαλώ πολύ πρωταγωνιστές της σειράς, με τους οποίους είχε συνευρεθεί ερωτικά.

Το συγκλονιστικό trailer του show αλήθειας κυκλοφόρησε κι όπως όλα δείχνουν έπεται και συνέχεια, η οποία είναι ζουμερή και αφορά ένα γεογονός που μέχρι σήμερα δεν ήταν γνωστό.

«Ήμουν μικρή, ο Βrian και εγώ ήμασταν οι μικρότεροι στη σειρά, ήμασταν 16 και θυμάμαι την πρώτη φορά που έπιασα το χέρι του, μου άρεσε» αποκάλυψε λέγοντας πως ήταν περισσότερο από σεξ ανάμεσα τους, «ανατρίχιαζα όταν του μιλούσα» είπε χαρακτηριστικά.

Η παρουσιάστρια την πίεσε να αποκαλύψει και τον δεύτερο συμπρωταγωνιστή της, αλλά η Τόρι  εκείνη είπε πως δεν το έχει αποκαλύψει ποτέ σε κανέναν. Μετά από προσπάθεια κατελήξε η παρουσιάστρια στους δύο γόηδες της σειράς τον Luke Perry και τον Jason Priestley.

Πάντως, όποιος κι αν είναι από τους δύο θα εκπλαγούμε δεν νομίζετε;

To διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.