CELEBRITIES

Νicole Kidman - Reese Witherspoon: Θα πρωταγωνιστήσουν μαζί σε νέα σειρά


28 Οκτωβρίου 2015

Collage1.jpg

Σύμφωνα με πρόσφατα ξένα δημοσιεύματα ο Jean-Marc Vallée ετοιμάζει μία καινούργια ξένη σειρά, η οποία θα προβληθεί από την συχνότητα του HBO. Ο τίτλος της τηλεοπτικής σειράς θα είναι «Big Little Eyes» και θα είναι μία διασκευή του μυθιστορήματος της Liane Moriarty.

Οι δύο πρωταγωνίστριες της νέας σειράς θα είναι η Νicole Kidman και η Reese Witherspoon. Δύο γυναίκες που αγαπάει αρκετά ο σκηνοθέτης Jean-Marc Vallée καθώς είχαν συνεργαστεί με επιτυχία στο παρελθόν. Η υπόθεση έχει να κάνει με τις ζωές τριών γυναικών που ενώνονται με πολλούς και διάφορους τρόπους. Είναι ένα κοινωνικό δράμα που κρατάμε ακόμα και από τον εαυτό μας και προσπαθώντας να επιβιώσουμε.

Παράλληλα, αυτή τη περίοδο φημολογείται ότι η Reese Witherspoon θα ξεκινήσει γυρίσματα για την ταινία «Η Εκδίκηση της Ξανθιάς 3». Η ταλαντούχα ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή "Fashionably Late" του καναλιού Lifetime και ανέφερε πως υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κάνει comeback στις μεγάλες οθόνες μας η αγαπημένη δικηγόρο Elle Woods με νέες περιπέτειες. «Πολλοί σεναριογράφοι ανά τα χρόνια σκέφτηκαν διάφορες ιδέες γι' αυτό. Βασικά πιστεύω πως είναι σπουδαίο τώρα, γιατί μιλάμε για τις γυναίκες στην πολιτική και το πόσο σημαντικό είναι να μπουν σε αυτό το χώρο κι άλλες γυναίκες. Και νομίζω πως θα ήταν κάπως cool να τη δούμε την Elle στο Ανώτατο Δικαστήριο, ή σαν κάποια που βάζει υποψηφιότητα στις εκλογές. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να δούμε την Elle και να δούμε με τι ασχολείται τελευταία».

Διαβάσαμε το άρθρο στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.