CELEBRITIES

Συγκλονιστική εξομολόγηση του Mickey Rourke: εξηγεί γιατί οφείλει κυριολεκτικά τη ζωή του στο σκύλο του


4 Νοεμβρίου 2015

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πολλές φορές αντικείμενο χλευασμού για τα όσα έχει κάνει στην εξωτερική του εμφάνιση, με τις πάμπολλες επεμβάσεις στο πρόσωπο που έχουν αλλοιώσει εντελώς την εικόνα εκείνου του ωραίου τύπου που έγινε γνωστός στις 9 1/2 εβδομάδες. Όμως ο καθένας αντιμετωπίζει τους δικούς του δαίμονες.

Και ο Mickey Rourke δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που δεν μπορεί να αντέξει το γήρας του δέρματος. Δεν ήταν όμως το χειρότερο σενάριο της ζωής του. Η χειρότερη κατάσταση που είχε να αντιμετωπίσει ήταν πριν από 17 χρόνια περίπου, όταν έφτασε κυριολεκτικά μια σκανδάλη πριν να δώσει τέλος στη ζωή του.

Εκείνη την περίοδο είχε χωρίσει από την τότε σύζυγό του Carre Otis, η καριέρα του είχε πέσει σε ένα βάλτο και δεν έδειχνε να μπορεί να βγει από εκεί και τα λεφτά του είχαν σπαταληθεί με πολύ λάθος τρόπο. Ο Mickey Rourke εξομολογείται στο ντοκιμαντέρ Eating Hapiness που ετοιμάζει, ότι «Δεν ήθελα να πεθάνω. Ήθελα απλώς να πατήσω ένα κουμπί και να εξαφανιστώ. Περνούσα μια άσχημη περίοδο. Ήθελα να πονέσω τον εαυτό μου. Καθόμουν κλεισμένος στη ντουλάπα και σκέφτηκα να αυτοκτονήσω. Δεν άντεξα μια μέρα και αποφάσισα να πάρω το πιστόλι. Το έβαλα στο κεφάλι μου και εκεί που ήμουν έτοιμος να πατήσω τη σκανδάλη, έρχεται ο σκύλος μου Τζακ και με κοιτάζει με ένα βλέμμα που έλεγε "εμένα ποιος θα με φροντίσει τώρα;". Με έκανε να αφήσω κάτω το όπλο. Ήμουν έτοιμος να φύγω».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.