CELEBRITIES

Η Winona Ryder γίνεται το πρόσωπο του Marc Jacobs στη νέα του καμπάνια


8 Δεκεμβρίου 2015

marc-jacobs960.jpg

Για πρώτη φορά στην καριέρα της η Winona Ryder επιλέχθηκε από τον Marc Jacobs ως το κεντρικό πρόσωπο της νέας του καμπάνιας. Η 44χρονη ηθοποιός έχει κάθε λόγο να είναι ενθουσιασμένη για αυτή της τη συνεργασία μιας και 15 περίπου χρόνια πριν είχε συλληφθεί για κλοπή επώνυμων ρούχων αξίας 5.000 δολαρίων. Μάλιστα ανάμεσα τους ένα πουλόβερ αξίας 760 δολαρίων ανήκε στη συλλογή του διάσημου σχεδιαστή.

steals

Το ατυχές περιστατικό που τότε είχε κλονίσει την καριέρα και τη φήμη της φαίνεται ότι ανήκει πλέον στο παρελθόν καθώς τόσο η Winona Ryder όσο και ο Marc Jacobs συνδέονται με μία φιλία πολλών χρόνων.

marc jacobs

Άλλωστε και η ίδια δήλωσε ότι η αποχή της από τη δημοσιότητα ήταν το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να της συμβεί. Σήμερα έχει φορτίσει πλήρως της μπαταρίες της και είναι έτοιμη για περισσότερες προκλήσεις.

ryder

Στη φωτογράφιση που πραγματοποιήθηκε για την καμπάνια 2016, η Winona Ryder ποζάρει με ένα beauty look εμπνευσμένο από τα 60's και η αλήθεια είναι ότι δείχνει πιο ανανεωμένη από ποτέ. O Marc Jacobs δημοσίευσε το στιγμιότυπο στοn προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δηλώνοντας ενθουσιασμένος και χαρακτηρίζοντας την "αγαπημένη, όμορφη και ταλαντούχα φίλη".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.