CELEBRITIES

Είναι οριστικό: Επιστρέφει ο Πέτρος Κωστόπουλος στο βράδυ


27 Ιανουαρίου 2016

Εδώ και αρκετές εβδομάδες ακούγεται και γράφεται έντονα πως ο Πέτρος Κωστόπουλος επιστρέφει στο τόπο του εγκληματος με βραδινή εκπομπή μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Μάλιστα, λίγες μέρες πριν ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος είχε μιλήσει για την επιστροφή του Πέτρου μέσα από την εκπομπή Happy Day. Το τελευταίο διάστημα οι συναντήσεις και οι συζητήσεις του παρουσιαστή με τα στελέχη του καναλιού της Κάντζας ήταν συχνές μέχρι να αποφασιστεί το concept και να οριστικοποιηθούν οι τελικές λεπτομέρειες.

Πριν λίγη ώρα, ο σταθμός με επίσημη ανακοίνωση καλωσόρισε το δημοσιογράφο στο κανάλι επισημοποιώντας με αυτό τον τρόπο τη συνεργασία τους. Ο Κωστόπουλος θα βγει στο τηλεοπτικό άερα γύρω στα μέσα Φεβρουαρίου και με τον δικό του μοναδικό τρόπο θα παρουσιάσει ένα late night show που όμως θα έχει πολλές εκπλήξεις και ενότητες που δεν είχαν μέχρι τώρα τα shows που παρουσίαζε.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού:

Λίγοι είναι αυτοί που τολμούν να βάλουν φωτιά στις νύχτες μας. Ο Πέτρος Κωστόπουλος είναι γεννημένος για τη "late night zone" της τηλεόρασης. Ή, όπως θα το λέγαμε εμείς, γεννημένος για να πυροδοτεί τη μεταμεσονύκτια οθόνη μας. Δώδεκα χρόνια μετά την πρώτη του συνεργασία με τον Alpha, ο Πέτρος Κωστόπουλος επιστρέφει δυναμικά.

Πότε απρόβλεπτος, πότε χαλαρός, κάποιες φορές αιχμηρός και κάποιες άλλες τρυφερός, πάντα όμως επικοινωνιακός, με θέση και χιούμορ, ο Πέτρος Κωστόπουλος έρχεται αργά το βράδυ για να κλείσει εκρηκτικά την ημέρα μας. Γιατί η άποψη είναι το πιο εύφλεκτο υλικό των ημερών μας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.