CELEBRITIES

Έξαλλος ο Clooney με δημοσιογράφο: «Εσείς δηλαδή στη θέση μου τι θα κάνατε;»


14 Φεβρουαρίου 2016

Την ενόχληση του δεν έκρυψε από τις κάμερες ο George Clooney. Δίνοντας το «παρών» στο 66ο Φεστιβάλ Βερολίνου, ο ηθοποιός βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου της νέας του ταινίας και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ακόμη και σε αυτές που τον έκαναν λιγάκι έξαλλο.

Έχοντας βρεθεί για λίγη ώρα στο γραφείο της Angela Merkel και συζητώντας για το προσφυγικό, ο Clooney δέχθηκε την ερώτηση που δεν ήθελε με τίποτα να ακούσει.

Συγκεκριμένα μιλώντας για τη νέα του δουλειά στη μεγάλη οθόνη «Χαίρε Καίσαρα», μια δημοσιογράφος ρώτησε τον 54χρονο ηθοποιό τι άλλο κάνει για το μεγάλο ζήτημα του προσφυγικού πέρα από το να βγάζει πολλές ταινίες από τις οποίες εισπράττει τρελά χρηματικά ποσά.

Ο George Clooney έδειξε αμέσως την ενόχληση του με τις εκφράσεις του προσώπου του και μόνο ενώ αμέσως της απάντησε: «Έχω πάει σε πολύ επικίνδυνα μέρη και περνάω πολύ χρόνο δουλεύοντας γι’ αυτά τα ζητήματα. Είναι παράξενο το να έχω κάποιον να στέκετε απέναντί μου και να με ρωτά “τι κάνετε” τι σκοπεύω να κάνω; Έχω κάνει. Και κάνω. Και θα κάνω! Εσείς; Θα ήθελα να ακούσω τι έχετε κάνει εσείς για τους πρόσφυγες».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.