CELEBRITIES

Το Sports Illustrated σπάει τους κανόνες στο νέο του εξώφυλλο


15 Φεβρουαρίου 2016

Τέτοιου είδους κινήσεις πάντα τις επικροτούμε και χαιρόμαστε ιδιαίτερα όταν τις βλέπουμε να συμβαίνουν στον χώρο της μόδας. Το γνωστό για τα sexy εξώφυλλά του, Sports Illustrated, μόλις κυκλοφόρησε τη φετινή έκδοσή του με μαγιό για το Καλοκαίρι 2016, με ένα cover girl που σπάει τα κλασικά στερεότυπα σχετικά με τις αναλογίες μοντέλου. Η 28χρονη Ashley Graham, ποζάρει με ιδιαίτερα sexy τρόπο στο cover του περιοδικού, αποδεικνύοντας πως η ομορφιά και το sex appeal δε χωρούν σε συγκεκριμένα καλούπια.

681743601000100650866no - Copy (2)

Παρακάτω θα βρείτε 3 πράγματα που ίσως σας ενδιαφέρουν σχετικά με την Ashley Graham, το νεαρό μοντέλο που έχει ταχθεί πολλές φορές υπέρ των πιο curvy γυναικών:

  • Έχει υπάρξει ομιλήτρια του TED (μάλιστα έγινε και sold out), με θέμα το πώς ξεπέρασε τις ανασφάλειες σχετικά με το σώμα της.
  • Δεν της αρέσει καθόλου η φράση «αληθινές γυναίκες». «Μου αρέσει απλά η λέξη γυναίκα. Και αυτό γιατί εκεί έξω υπάρχουν γυναίκες που είναι λεπτές ή έχουν καμπύλες από τη φύση τους».
  • Έχει εναντιωθεί σε brands που έκαναν διακρίσεις απέναντι στις γυναίκες με καμπύλες. Τον περασμένο Απρίλιο πόζαρε για την καμπάνια  #ImNoAngel, η οποία κριτίκαρε τις διαφημίσεις της Victoria's Secret σχετικά με το "Perfect Body".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.