CELEBRITIES

Jerry Hall: Στα 59 της παντρεύεται τον 84χρονο Rubert Merdoch!


16 Φεβρουαρίου 2016

Το 59χρονο πρώην supermodel αποφάσισε να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή, και μάλιστα, κατασταλάζοντας στο πλευρό ενός από τους πιο ισχυρούς άντρες στον κόσμο, του 84χρονου Rupert Murdoch. Ο Murdoch είναι ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου ομίλου εφημερίδων στην Μ. Βρετανία, News UK (η περιουσία του σύμφωνα με το Forbes ξεπερνάει τα 10,6 δις δολάρια). Ο γάμος του με την πρώην σύζυγο του Mick Jagger θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Μάρτιο. Πολλοί αναρωτιούνται τι έφερε κοντά αυτό το παράξενο ζευγάρι. Ο Murdoch έχει τρεις ακόμη γάμους στο βιογραφικό του.

Η σχέση του με Jerry Hall μετράει μόλις 5 μήνες. Για εκείνη αυτός είναι ο πρώτος γάμος της. Ο Μπαλινέζικος γάμος της το 1990 με τον Sir Mick Jagger κρίθηκε άκυρος, παρότι το ζευγάρι πέρασε μαζί 22 χρόνια, προτού χωρίσει το 1999. Η Jerry Hall μεσουρανούσε ως μοντέλο τη δεκαετία του 70, ενώ μέχρι το 1977 μετρούσε περισσότερο από 70 εξώφυλλα σε περιοδικά. Το ζευγάρι θα παντρευτεί στον καθεδρικό ναό της οδού Φλιτ, στο Λονδίνο, όπου ζουν.

[gallery-561268]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.