CELEBRITIES

Yoko Ono: Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης


27 Φεβρουαρίου 2016

Με βαριά συμπτώματα που μοιάζουν με αυτά της γρίπης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο η χήρα του John Lennon, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μας αναφέρει ο εκπρόσωπός της Elliot Mintz.

Η 83χρονη γυναίκα τηλεφώνησε στο γιατρό της, ο οποίος την συμβούλεψε να πάει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και να μείνει λίγες ώρες μέσα. Ο Mintz συμπλήρωσε ότι δεν ξέρει αν η Ono πήγε μόνη της εκεί ή διακομίσθηκε με ασθενοφόρο, σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο ABC News. Διαψεύδεται ότι η 83χρονη καλλιτέχνις υπέστη εγκεφαλικό ή οξύ καρδιακό επεισόδιο.

270216092444_4471-460x155

Η Ono, εκτός από εικαστική καλλιτέχνις, είναι μουσικός και κινηματογραφίστρια. Μάλιστα, είχε χαρακτηρισθεί κάποτε από τον John Lennon ως "η πιο διάσημη άγνωστη καλλιτέχνις του κόσμου, που όλοι ξέρουν το όνομά της αλλά κανείς δεν ξέρει τι κάνει". Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε στις 20 Μαρτίου του 1969 και έχουν αποκτήσει ένα γιο τον Sean Lennon που γεννήθηκε το 1975.

Το διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.