Με βαριά συμπτώματα που μοιάζουν με αυτά της γρίπης μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο η χήρα του John Lennon, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μας αναφέρει ο εκπρόσωπός της Elliot Mintz.
Η 83χρονη γυναίκα τηλεφώνησε στο γιατρό της, ο οποίος την συμβούλεψε να πάει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και να μείνει λίγες ώρες μέσα. Ο Mintz συμπλήρωσε ότι δεν ξέρει αν η Ono πήγε μόνη της εκεί ή διακομίσθηκε με ασθενοφόρο, σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο ABC News. Διαψεύδεται ότι η 83χρονη καλλιτέχνις υπέστη εγκεφαλικό ή οξύ καρδιακό επεισόδιο.

Η Ono, εκτός από εικαστική καλλιτέχνις, είναι μουσικός και κινηματογραφίστρια. Μάλιστα, είχε χαρακτηρισθεί κάποτε από τον John Lennon ως "η πιο διάσημη άγνωστη καλλιτέχνις του κόσμου, που όλοι ξέρουν το όνομά της αλλά κανείς δεν ξέρει τι κάνει". Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε στις 20 Μαρτίου του 1969 και έχουν αποκτήσει ένα γιο τον Sean Lennon που γεννήθηκε το 1975.
Το διαβάσαμε στο toratora.gr
Μάθε τώρα όλα τα νέα για τα αγαπημένα σου διάσημα πρόσωπα. Ακολούθησε το JennyGr στο Google News.
Διαβάζονται Τώρα
- Παναγία των Παρισίων: Τελέστηκε ο πρώτος γάμος μετά από 30 χρόνια - Ήταν του ξυλουργού που βοήθησε στην αποκατάσταση από τη φωτιά του 2019
- Ισχυρή κρέμα lifting: 5+1 προϊόντα για να δείχνεις 10 χρόνια νεότερη
- Η Σίντνεϊ Σουίνι εθεάθη στο αυτοκίνητο του πρώην της, Τζόναθαν Νταβίνο - Ο τσακωμός τους έξω από το σπίτι της