CELEBRITIES

Oscars 2016: Τα καλύτερα makeup looks από το party του Vanity Fair


1 Μαρτίου 2016

Μετά το κόκκινο χαλί του Dolby Theatre για τα Oscars, οι celebrities μεταφέρθηκαν στο πιο διάσημο after party, αυτό του Vanity Fair. Και σε αυτό το red carpet, σημειώσαμε αρκετά πετυχημένα looks. Αυτό όμως που μας έκανε εντύπωση είναι το μακιγιάζ που επέλεξαν οι διάσημες περσόνες για να ολοκληρώσουν το red carpet look της μεγάλης βραδιάς.

Τόσο στο κόκκινο χαλί της τελετής απονομής όσο και στο after party, οι περισσότερες κινήθηκαν σε απόλυτα φυσικούς τόνους στο μακιγιάζ, δίνοντας μόνο έμφαση στο βλέμμα. Πρόκειται για τη νέα τάση στο μακιγιάζ που προστάζει fresh & glow βάση που αναδεικνύει τις φυσικές γωνίες του προσώπου με focus στα μάτια. 

Τα τονισμένα μάτια χωρίζονταν σε δύο κατηγορίες, σε black και σε earthy εκδοχή, ενώ στα χείλη μονοπώλησαν οι nude αποχρώσεις. Δείτε αναλυτικά τα καλύτερα makeup looks του after party των Oscars. 

[gallery-570768]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.