CELEBRITIES

Jaime King: Αποκάλυψε μέσω twitter πως έχει πέσει θύμα κακοποίησης


2 Μαρτίου 2016

Η εμφάνιση της Lady Gaga στη σκηνή των Oscars, όπου μίλησε για ακόμη μια φορά για την εμπειρία της σεξουαλικής κακοποίησης που υπέστη μικρότερη, ήταν αυτό που ενθάρρυνε την Jaime King να τοποθετηθεί και εκείνη σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Με ένα tweet της, η ηθοποιός δήλωσε: «Σ' ευχαριστώ @ladygaga. Επιτέλους ένιωσα πραγματικά δικαιωμένη για τα χρόνια που δεχόμουν κακοποίηση ως κατώτερη στη βιομηχανία. Καιρός να φανούμε γενναίες», ενώ δεν παρέλειψε να κάνει το ίδιο και στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ευχαριστώντας τον σύζυγό της, τα παιδιά της, τη φίλη της και ηθοποιό Lena Dunham αλλά και τον γιατρό της, άτομα που έχουν σταθεί στο πλάι της όλα αυτά τα χρόνια βοηθώντας τη να ξαναβρεί τον εαυτό της. Τέλος, έκανε αναφορά στον νεότερο εαυτό της, λέγοντας πως παλιότερα απέφυγε να κάνει τη συγκεκριμένη εμπειρία ένα cover story προκειμένου να πουλήσει στα media, αν και της το είχαν προτείνει, και πως το να εκμυστηρευτεί τη συγκεκριμένη κατάσταση τώρα, μέσα από την καρδιά της, είναι ο πιο έντιμος τρόπος να μιλήσει γι’ αυτό το θέμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.