CELEBRITIES

Η Maria Menounos αποκαλύπτει το μυστικό της σιλουέτας της στον Γιώργο Σατσίδη


3 Μαρτίου 2016

Τι συμβαίνει όταν συναντιούνται δύο Έλληνες στο Hollywood; Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Σατσίδη, ο οποίος την επισκέφτηκε στο studio του E! Entertainment, η Maria Menounos μίλησε για τη δουλειά της, τη διατροφή της και την αγάπη της για την Ελλάδα.

Αφού εκμυστηρεύτηκε ότι η συγκεκριμένη δουλειά είναι από τις καλύτερες στην οποία έχει βρεθεί, μίλησε και για την πιο αγαπημένη της συνέντευξη τελευταία, η οποία δεν ήταν άλλη από εκείνη με τον Sylvester Stallone. «Δάκρυσα on camera!» είπε, ενώ η πιο δύσκολη ήταν εκείνη με την οικογένεια Obama. Στη συνέχεια, η συζήτηση ήρθε στο πώς καταφέρνει να διατηρείται τόσο λαμπερή και fit, με την ίδια να αποκαλύπτει ότι όλα οφείλονται στη… φέτα και τον μπακλαβά! «Με τους γονείς μου έχουμε σα βάση τη μεσογειακή διατροφή. Πολλά λαχανικά και φρούτα. Η νονά μου λέει ότι όλα οφείλονται στο λάδι που μου έβαλε μικρή!» δήλωσε αστειευόμενη.

Σχετικά με την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Kevin Undergaro, με τον οποίο είναι ζευγάρι τα τελευταία 18 χρόνια, δήλωσε ότι δεν έχουν αρραβωνιαστεί καν, το όνειρό της όμως είναι να παντρευτεί σε μια εκκλησία στο χωριό της στην Αρκαδία, έχοντας κοντά όλη την οικογένειά της. Τέλος, έστειλε ένα μήνυμα στους θαυμαστές στην Ελλάδα, σε άπταιστα ελληνικά: «Σας αγαπώ πολύ, σας έχω επιθυμήσει, εύχομαι το καλοκαίρι να έρθω να σας δω από κοντά!».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.