CELEBRITIES

Η κόρη της Madonna είναι το νέο πρόσωπο της Stella McCartney


11 Μαρτίου 2016

12783472_560149257502845_294049820_n1-xlarge_transg_rvdzI5wpZrjlxBSiCVL5ldyMDA9IhmJRfyQ3ef5vk-1.jpg

H Stella McCartney αγαπάει τα νιάτα και φροντίζει να το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία, όπως στην καμπάνια για το νέο άρωμα με την υπογραφή της, "Pop". Έχοντας επιλέξει μια πλειάδα νεαρών κοριτσιών, η καταξιωμένη σχεδιάστρια αποκάλυψε τώρα και την τελευταία της μούσα, η οποία εν είναι άλλη από την κόρη της Madonna, Lourdes Leon. Πρόκειται ίσως για την πρώτη φορά που η 19χρονη Lourdes βγαίνει με τη θέλησή της στο προσκήνιο, έχοντας ζήσει μια ζωή στη σκιά της μητέρας της.

Ποζάροντας νωχελικά, η 19χρονη τραβά την προσοχή τόσο με το ονειρικό purple/grey ombre στα μαλλιά της όσο και με το εντυπωσιακό της πρόσωπο, αποδεικνύοντας πως όσο μεγαλώνει μεταμορφώνεται σε μια πανέμορφη δεσποινίδα. Like mother, like daughter!

02-lola-leon-stella-mccartney - Copy

Με στόχο την αποδοχή του εαυτού μας και την θετική υποστήριξη μεταξύ γυναικών, η καμπάνια αποτελεί μια ανάσα δροσιάς, με τη Lourdes να δηλώνει: «Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που κρίνουν την κάθε μου κίνηση. Είναι σημαντικό για εμένα να μην αφήσω αυτή την κατάσταση να μου ελέγχει τη ζωή. Έχω περάσει από τη συγκεκριμένη κατάσταση, όπου τα γυναικεία σώματα έχουν γίνει τόσο public ώστε όλοι να νομίζουν πως έχουν το δικαίωμα να σχολιάζουν». Σχετικά με το μήνυμα της καμπάνιας, που δεν είναι άλλο από το να είμαστε αληθινές προς τον εαυτό μας και να προωθούμε τη διαφορετικότητα και τη δημιουργικότητά μας, η 19χρονη πρόσθεσε πως: «Λατρεύω όσους δεν υποκρίνονται κάτι που δεν είναι».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.