CELEBRITIES

Το διαμαντένιο δαχτυλίδι της Katie Holmes φουντώνει τις φήμες ότι αρραβωνιάστηκε!


18 Μαρτίου 2016

H Katie Holmes είναι ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο άρα και στους paparazzi οι οποίοι δεν χάνουν ποτέ τα ίχνη της. Χθες το απόγευμα η 37χρονη ηθοποιός βγήκε για shopping craft προ/ιόντων στην Νέα Υόρκη και ενώ ήταν πέρα για πέρα ντυμένη casual δεν κατάφερε να τους ξεφύγει. Αυτό που εντυπωσίασε περισσότερο δεν ήταν τόσο το chic look της αλλά το διαμαντένιο δαχτυλίδι στο αριστερό της χέρι, το οποίο φούντωσε και πάλι της φήμες ότι αρραβωνιάστηκε.

Το δεύτερο μεγάλο ερώτημα που προκύπτει είναι με ποιον! Τα gossips που κυκλοφορούν τη θέλουν εδώ και κάποιους μήνες να έχει σχέση με τον ηθοποιό Jamie Foxx, όμως τόσο η Κatie Holmes όσο και εκείνος αρνούνται κατηγορηματικά να το επιβεβαιώσουν ή να το διαψεύσουν. Την ίδια μέρα μοιράστηκε μία selfie στο Instagram στην οποία χαμογελά συνοδεύοντας την με το σχόλιο "Happy Girl". Σε κάθε περίπτωση πάντως διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της.

[gallery-581514]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.