CELEBRITIES

Η Jennifer Lopez φλερτάρει με τον Leonardo DiCaprio!


31 Μαρτίου 2016

336a9203f1394988_Screen_Shot_2016-03-30_at_9.51.17_AM.xxxlarge_2x.jpg

Η JLo βρέθηκε καλεσμένη στο "The Late Late Show" του James Corden και κυριολεκτικά "τα έσπασε". Μπήκαν μέσα στο αμάξι και σε μια χαλαρή και εξομολογητική βόλτα με πολύ γέλιο, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής τη ρώτησε ποιος είναι ο πλέον διάσημος που υπάρχει στην τηλεφωνική ατζέντα του κινητού της.

Αποφάσισε λοιπόν να ψάξει με θράσος μόνος του και άρχισε να σκρολάρει τις επαφές της. Ανάμεσα στις εκλεκτές της φιλίες βρήκε ονόματα όπως Fergie, Bradley Cooper, Chris Brown, Cristiano Ronaldo και Dwayne Johnson. Σε αυτό που στάθηκε όμως ήταν αυτό του Leonardo di Caprio. Ο φετινός πρωταγωνιστής των Oscars είναι γνωστό party animal όπως και ακατανίκητος womaniser. Με αυτό ως δεδομένο, ο James Corden πήρε το κινητό της και αποφάσισε να στείλει sms στον Leo.

James-Corden-Jennifer-Lopez

"Θέλω να στείλω μήνυμα στο Leo" ακούγεται να της λέει κάποια στιγμή ο Corden κι αρχίζει να το γράφει. "Γεια σου μωρό μου, νιώθω λίγο πως έχω ανάγκη να ξεφύγω, καμία πρόταση; Ενημέρωσέ με... J.Lo (ξέρεις, αυτή από το block)" ήταν το μήνυμα του Corden. Παρά την επιμονή της 46χρονης τραγουδίστριας, εκείνος πάτησε το send και το μήνυμα έφυγε!

""Εννοείς απόψε boo boo; Όρεξη για clubbing;" ήταν η απάντηση του Leonardo di Caprio που προκάλεσε πανικό στο αυτοκίνητο και έγινε το απόλυτο viral. Δεν χάνει ευκαιρία ο Leo...

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.