CELEBRITIES

H Madonna προσπαθεί ξανά να πάρει πίσω το γιο της


9 Απριλίου 2016

32EE5AE300000578-3527867-image-a-39_1460028606812.jpg

Συνεχίζονται τα ζόρια και οι δυσκολίες για την βασίλισσα της ποπ μουσικής. Η Madonna ολοκλήρωσε τις προγραμματισμένες της συναυλίες και ντυμένη στα μαύρα ταξίδεψε μέχρι Ηνωμένο Βασίλειο προκειμένου να πείσει τον γιος της να φύγει μαζί της. Ο Rocco που από την αρχή του έτους εγκατέλειψε την μητέρα του λόγω της ανάρμοστης συμπεριφορά της, ενώ παραμένει προσκολλημένος στο σπίτι και την οικογένεια του πατέρα του Guy Ritchie.

madonna 08-04-2016

Η Madonna όλο αυτό το διάστημα καταβάλει προσπάθειες προκειμένου να έρθει και πάλι σε επαφή με τον γιο της. Μάλιστα κατά την διάρκεια της περιοδείας της η ίδια αρκετές φορές κινδύνεψε να χάσει αρκετούς από τους θαυμαστές της, αφού κατανάλωνε αλκοόλ στη σκηνή αλλά και «κούραζε» το κοινό της με δηλώσεις που έχουν να κάνουν με την σχέση τη με τον Rocco.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε την στο αεροδρόμιο Heathrow. Αγέλαστη και ντυμένη στα μαύρα η βασίλισσα της ποπ μουσικής δείχνει ανυπόμονη. Για να δούμε λέτε να πείσει τον γιο της;

Διαβάσαμε το άρθρο στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.