CELEBRITIES

H Kate Middleton αποκάλυψε με ποιον τρόπο διατηρεί τη σιλουέτα της


12 Απριλίου 2016

570-2.jpg

O πρίγκιπας William και η Kate Middleton εμφανίστηκαν μαζί σε ένα tea party που διοργάνωσαν με σκοπό να τιμήσουν τα ενενηκοστά γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ στο Νέο Δελχί. Όπως ήταν αναμενόμενο η δούκισσα του Cambridge κέρδισε τις εντυπώσεις με ένα λευκό φόρεμα γεμάτο από μαύρα κεντήματα και όλοι οι υψηλοί προσκεκλημένοι έσπευσαν να την χαιρετήσουν.

Kate Middleton

Ένας από τους μεγαλύτερους θαυμαστές της είναι ο πανεπιστημιακός καθηγητής BulBul Dhar-James ο οποίος τόλμησε να της κάνει μία πιο προσωπική ερώτηση λέγοντας της :"Πως μπορέσατε να χάσετε κιλά έχοντας ήδη κάνει δύο παιδιά"; Εκείνη χαμογελώντας του απάντησε "Τρέχω πίσω από τα παιδιά μου"!

Kate William

Αν και ήταν ετοιμόλογη και ιδιαίτερα ευγενική, μάλλον δεν έπεισε κανέναν. Μπορεί όντως να είναι αφοσιωμένη στον πρίγκιπα Γεώργιο και την μικρή Charlotte όμως για να φτάσει κανείς σε σημείο να διατηρεί μία αψεγάδιαστη σιλουέτα σίγουρα χρειάζεται θυσίες στο φαγητό και έντονη σωματική δραστηριότητα. Παρόλα αυτά η Kate Middleton εντυπωσίασε τους πάντες όχι μόνο με την εμφάνιση της αλλά και με τους καλούς της τρόπους, καθώς δεν ήταν λίγοι όσοι είπαν ότι όταν την γνώρισαν καλύτερα διαπίστωσαν ότι είναι ένας πολύ ζεστός άνθρωπος.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.