CELEBRITIES

Kate Middleton: Κάνει τοξοβολία στο Μπουτάν


17 Απριλίου 2016

Όπου κι αν πατήσει το πόδι της προκαλεί χαμό και όχι άδικα. Η ευρωπαϊκή εκδοχή της Michelle Obama, η Kate Middleton, δεν μένει στα απλά εθιμοτυπικά, αλλά παίρνει μέρος και στις παραδόσεις που έχουν ετοιμάσει για το βασιλικό ζεύγος οι ντόπιοι στο Μπουτάν.

Στη Ινδία την είδαμε να ταΐζει ένα μικρό ελεφαντάκι και να έρχεται σε επαφή με τα ζώα. Στο Μπουτάν επιδόθηκε σε άλλα κόλπα. Φορώντας ρούχα της τοπικής παράδοσης, η Kate Middleton και ο Πρίγκιπας William έβαλαν τη φαρέτρα τους στην πλάτη, πήραν το τόξο και διαγωνίστηκαν στην τοξοβολία.

spl1263852_001-700x1073

Όπως αναφέρει η Daily Mail, αφού είδαν την επίδειξη που τους έκαναν οι ειδικοί, πήραν θέση και στόχευσαν ένα μικρό κόκκινο στόχο 476 πόδια μακρύτερα. Η Δούκισσα Kate είχε πολύ καλό στήσιμο και έφερνε σε κάτι από αμαζόνα ή την Katnis από το Hunger Games, ενώ ο William ήταν μάλλον ατζαμής στο στυλ του.

Το διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.