CELEBRITIES

Πασίγνωστη ηθοποιός βρίσκεται ένα βήμα πριν ασπαστεί το Ισλάμ


20 Απριλίου 2016

islam-570.jpg

To περασμένο καλοκαίρι προκάλεσε σάλο όταν κυκλοφόρησε η φωτογραφία της με την ίδια να κρατά στο χέρι της το Κοράνι κατά την πρώτη ημέρα της κοινωφελούς εργασίας στη Νέα Υόρκη. Σήμερα, η Lindsay Lohan μιλά ανοιχτά για την πρωτόγνωρη αγάπη της για το Ισλάμ αποκαλύπτοντας ότι έχει μελετήσει τη θρησκεία για να ικανοποιήσει την πνευματική περιέργεια και την πνευματική της φύση. Η 29χρονη star δήλωσε σε γνωστό έντυπο: «Είμαι πολύ πνευματικό άτομο και είμαι πραγματικά ανοιχτή στη μάθηση".

lohan islam

Η ίδια αν και καθολική, αποκάλυψε ότι και η μικρότερη αδερφή της Ali διερευνά επίσης την πνευματική πλευρά τείνοντας στον Βουδισμό. Επιστρέφοντας η συζήτηση στην ίδια είπε ότι ακόμα μελετά το Κοράνι ενώ θεωρεί ότι υπάρχει μεγάλη προκατάληψη σχετικά με αυτό που αντιπροσωπεύει.

Lindsay Lohan

Σε περίπτωση που τελικά ασπαστεί τον Ισλαμισμό, θα ενταχθεί και αυτή στη λίστα από μία σειρά με διάσημα πρόσωπα συμπεριλαμβανομένων των Mike Tyson και Janet Jackson οι οποίοι ακολούθησαν την ίδια πορεία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.