CELEBRITIES

Κάτια Ζυγούλη: Το πιο κομψό στιλ εγκυμοσύνης


22 Απριλίου 2016

PORTRAIT.jpg

Ακόμη ένα παιδί έφερε στον κόσμο η λαμπερή Κάτια Ζυγούλη, σκορπίζοντας την απόλυτη ευτυχία στην οικογένεια Ρουβά. Μετά την Αναστασία, τον Αλέξανδρο και την Αριάδνη, η Κάτια και ο Σάκης υποδέχτηκαν τον δεύτερο γιο τους, ο οποίος έρχεται να ολοκληρώσει την ήδη λαμπερή οικογένειά τους.

#HappyBirthday #Anastasia #Alexandros #FamilyMoments #Happiness #Smile ❤️

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

Με την ίδια να έχει διατελέσει ένα από τα πιο επιτυχημένα εγχώρια μοντέλα αλλά και με μια αξιοσέβαστη καριέρα στο εξωτερικό, είναι φυσικό επόμενο το λεπτό γούστο και η αισθητική της να τη συνοδεύουν ακόμη και στις εγκυμοσύνες που έχει περάσει. Με τις στιλιστικές επιλογές της να κινούνται σε ουδέτερους τόνους όπως λευκό, γκρι και μαύρο, ενισχύοντας τη minimal chic εικόνα της αλλά και με ευχάριστες δόσεις χρώματος κατά τις εξόδους της από το μαιευτήριο, η Κάτια ανήκει δικαίως στις πιο στιλάτες εγκυμονούσες της showbiz.
? Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Katia Zygouli (@katiazygouli) στις

Στη photo gallery που ακολουθεί θυμόμαστε στιγμιότυπα από τα pregnancy looks της, τα οποία αποδεικνύουν ότι τα παιδιά της, εκτός από πανέμορφα γονίδια, είναι σίγουρο πως θα κληρονομήσουν και την προσεγμένη αισθητική της μαμάς τους!

[gallery-601399]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.