CELEBRITIES

Θρήνος στην παγκόσμια μουσική: Πέθανε (και) ο Prince


21 Απριλίου 2016

Στην αρχή νομίζαμε ότι πρόκειται για μία από αυτές τις φάρσες που κάνουν κατά καιρούς και πεθαίνουν κόσμο. Όμως μετά κοιτάξαμε το ημερολόγιο και συνειδητοποιήσαμε ότι λέει 2016, οπότε δεν γινόταν να μην το πιστέψουμε. Ένας από τους καλλιτέχνες που έχουν σημαδέψει την παγκόσμια κουλτούρα, τόσο μουσικά, αλλά και εν γένει, ο Prince, βρέθηκε νεκρός πριν λίγες ώρες στο στούντιο του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες στα μεγάλα ειδησεογραφικά site, ο 57χρονος Prince βρέθηκε νεκρός στο στούντιο που διαθέτει στη Μινεάπολις, το μέρος όπου γεννήθηκε το 1958, με τις αρχές που βρίσκονται στο Paisley Park να μην έχουν ανακοινώσει επίσημα το όνομα του νεκρού, γιατί θέλουν πρώτα να σιγουρευτούν από την ιατροδικαστική εξέταση.

Από το 1978 που κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο For You, ο Prince ήταν μια ιδιαίτερη και vagant περσόνα της μουσικής, με αυτή την ένρινη ψιλή φωνή του να είναι από τις ηχομελωδίες που στιγμάτισαν τις δεκαετίες του '80 και του '90. Τα άλμπουμ Prince (1979), Dirty Mind (1980) και Controversy (1981) που ακολούθησαν, τον τοποθέτησαν στην κορυφή της ποπ μουσικής που τότε ανεδύετο για να κυριαρχήσει.

To διαβάσαμε στο toratora.gr

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.