CELEBRITIES

Sarah Jessica Parker: Το αποστομωτικό σχόλιο στο Instagram για το look της στο Met Gala


6 Μαΐου 2016

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Sarah Jessica Parker δέχεται κριτική σχετικά με το outfit που επιλέγει για το Met Gala, ποτέ όμως μέχρι τώρα δεν είχε μπει στη διαδικασία να απαντήσει. Φέτος όμως, μια φωτογραφία που πόσταρε η Ivy Marshall, γνωστή fashion/beauty blogger, με τις Sarah Jessica Parker, DVF και Madonna και λεζάντα “Αυτή η τριάδα μάλλον δεν έπιασε το θέμα”, ήταν και αυτό που ώθησε την αγαπημένη ηθοποιό να απαντήσει, προς έκπληξη όλων μας.

spl1274406_065

«Το μήνυμα το πήρα. Είμαι πάντα ανοιχτή στις απόψεις όμως κάθε χρονιά είμαι πολύ απαιτητική ως προς το εκάστοτε θέμα, κάνοντας εκτενή έρευνα σχετικά με την κατανόηση της σχέσης ανθρώπου και μηχανής, το πώς τέμνονται, το πότε και γιατί είναι αυτό που θεωρούμε. Ίσως εσύ να μη συνειδητοποίησες την τεχνολογία που χρειάστηκε για τις λεπτομέρειες και τα διακόσμηση του συγκεκριμένου σχεδίου. Ίσως πάλι απλά να μη σου άρεσε αυτό που φόρεσα, το οποίο είναι εντελώς κατανοητό, αλλά δε μπορείς να με κατηγορείς ότι δεν έδωσα προσοχή και δεν ακολούθησα το θέμα. Με σεβασμό και τις θερμότερες ευχές, SJ».

5729fa8f160000e90031d944

Το συγκεκριμένο σχόλιο μπορεί πλέον να έχει διαγραφεί, ήταν αρκετό όμως για να δώσει στην SJP τον τίτλο της πιο cool και αποστομωτικής celebrity. Ακόμη, η γνωστή star δεν παρέλειψε να εξηγήσει, με άλλες δηλώσεις της, την ιστορία πίσω από τη φετινή επιλογή της: «Αυτή τη χρονιά σκεφτήκαμε να μη φορέσω φόρεμα αλλά να στραφούμε στα παντελόνια. Κάναμε συζητήσεις, κοιτάξαμε αρκετά σχέδια, μια μέρα όμως έτυχε να πάω με τις κόρες μου να παρακολουθήσουμε την παράσταση "Hamilton", την οποία έχω ξαναδεί αρκετές φορές, επομένως επικεντρώθηκα περισσότερο στα κοστούμια παρά στο έργο. Κοιτώντας τα ρούχα και συγκεκριμένα, τα αντρικά ρούχα εκείνης της περιόδου, ξαφνικά σκέφτηκα "Αυτό είναι!". H σκέψη μου ήταν πολύ συγκεκριμένη και αμέσως ξεκίνησα να φαντάζομαι πώς θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε την τεχνολογία σε αυτό το σύνολο».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.