CELEBRITIES

Kim Kardashian: Το απίστευτο δώρο από τον Kanye West για τη γιορτή της Μητέρας


9 Μαΐου 2016

Οποιαδήποτε είδηση κι αν ακούσουμε για το συγκεκριμένο ζευγάρι, γνωρίζουμε από την αρχή ότι δεν πρόκειται να είναι κάτι απλό ή συνηθισμένο. Η χθεσινή ημέρα αποτέλεσε ακόμη μια ευκαιρία για να μας αποδείξουν ότι το να είσαι η Kim Kardashian γίνεται όλο και πιο συναρπαστικό καθώς περνάει ο καιρός - αν και δεν καταλαβαίνουμε απόλυτα τον λόγο. Με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, ο εκκεντρικός rapper και fashion designer ξεπέρασε για ακόμη μια φορά τον εαυτό του, αφού το δώρο που επέλεξε για τη σύζυγο και μητέρα των δύο παιδιών του, δύσκολα θα το αντιγράψει κανείς. Πώς αλλιώς να περιγράψουμε το θέαμα που αντίκρισε η Kim μαζί με την κόρη της, North West, όταν είπε να ρίξει μια ματιά στο καθιστικό του σπιτιού τους;

Μια ολόκληρη ορχήστρα από γυναίκες ντυμένες στα λευκά, οι οποίες έντυσαν το (τεράστιο) σπίτι τους με μελωδίες από παιδικές ταινίες της Disney, ήταν το πρώτο μέρος του δώρου που σκέφτηκε να της χαρίσει ο Kanye. Φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείπουν και τα λουλούδια. Πολλά λουλούδια.

Λογικά έχει αρχίσει ήδη να σκέφτεται τι δώρο θα της κάνει του χρόνου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.