CELEBRITIES

Rosie Huntington-Whiteley: "Δε θα πω ψέματα, η δίαιτα μου ήταν σκληρή"


16 Μαΐου 2016

Πολλοί πιστεύουν ότι η δουλειά ενός μοντέλου είναι εύκολη, κάτι που είναι πέρα για πέρα λάθος ειδικά όταν πρόκειται για τα πιο ακριβοπληρωμένα top models του κόσμου. Πρόσφατα, η Rosie Huntington Whiteley η οποία υπήρξε και ένας από τους αγγέλους της Victoria's Secret, παραδέχτηκε ότι η τελευταία δίαιτα που ακολούθησε ήταν ιδιαίτερα δύσκολη λέγοντας: "Πρόσφατα, αποφάσισα να δοκιμάσω το πρόγραμμα διατροφής της γιατρού Nigma Talib η οποία πιστεύει ότι η καλή υγεία του δέρματος και η ευεξία ξεκινούν από το έντερο. Μου είπε:"Αν θέλετε να ακολουθήσετε το πρόγραμμα μου θα πρέπει να κόψετε τη ζάχαρη, τα γαλακτοκομικά, τη γλουτένη και το αλκοόλ". Αυτό ήταν βίαιο, ήταν σαν μία πρόκληση. Μου πήρε μία με δύο εβδομάδες για να το συνηθίσω".

rosie whiteley bikini

Το πρόγραμμα αυτό όμως δεν είναι μόνιμο ή κάτι που μπορεί κανείς να εφαρμόσει χωρίς τη συμβουλή γιατρού. Η Rosie Huntignton Whiteley είπε ότι χάρη σε αυτό, έγινε πιο προσεκτική στις επιλογές της, ενώ σταδιακά πρόσθεσε κάποια κέϊκ, λίγο τυρί αλλά και κρασί, τα οποία απολαμβάνει πάντα με μέτρο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.