CELEBRITIES

Katy Perry προς Taylor Swift: "Μου λείπεις μωρό μου"


31 Μαΐου 2016

Oι κόντρες μεταξύ των celebrities είναι το αλατοπίπερο της showbiz. Όταν όμως πρόκειται για ανταγωνισμό μεταξύ γυναικών και μάλιστα όμορφων και ταλαντούχων, τότε μιλάμε για την πιο πετυχημένη συνταγή. Αυτή τη φορά ένα ατυχές γεγονός στον προσωπικό twitter λογαριασμό της Katy Perry ήταν αρκετό για να φέρει τόσο την ίδια όσο και την άσπονδη φίλη της Taylor Swift σε δύσκολη θέση. Hackers κατάφεραν να εισβάλουν και να γράψουν ως "Katy" στην Taylor το μήνυμα:"Μου λείπεις μωρό μου". Aν και το περιεχόμενο δείχνει τη διάθεση συμφιλίωσης σίγουρα είναι κάτι που εξέθεσε ανεπανόρθωτα την 31χρονη τραγουδίστρια, αφού μέχρι να καταλάβει τι συμβαίνει και να το σβήσει η ζημιά είχε ήδη γίνει, δίνοντας "πάτημα" στην "εχθρό" της να πιστέψει ότι ακόμα ασχολείται μαζί της.

twitter

Αν και πλέον είναι αποδεδειγμένο ότι η Katy Perry δεν είχε καμία διάθεση να την κοροϊδέψει, το περιστατικό αυτό έφερε και πάλι στην επικαιρότητα την παλιά τους κόντρα. Όλα είχαν ξεκινήσει πριν δύο χρόνια όταν η Taylor Swift σε συνέντευξη της είπε ότι η έμπνευση της για το τραγούδι "Bad Blood" προήλθε από μία άσπονδη φίλη της.

[caption id="attachment_625148" align="aligncenter" width="343"]© Getty Images / Ideal Image © Getty Images / Ideal Image[/caption]

Η Katy Perry αμέσως μετά πέρασε στην αντεπίθεση αφήνοντας σχόλια στα social media περί άσπονδης φίλης, ξεκινώντας έτσι μία ιστορία δίχως τέλος με την μία να πετάει λάσπη στην άλλη. Η Taylor Swift δήλωνε ότι την υποτιμούσε όταν την χαιρετούσε στα events που τη συναντούσε, ενώ η Katy Perry απαντούσε με πράξεις "κλέβοντας" χορευτές από το μπαλέτο της για τις δικές της περιοδείες. Προς το παρόν ούτε η μία αλλά ούτε και η άλλη δεν έχουν προβεί σε περαιτέρω σχόλια.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.