CELEBRITIES

Olivia Palermo: Τα 7 "μυστικά" πίσω από το άψογο στιλ της


31 Μαΐου 2016

Πολλά είναι τα κορίτσια της μόδας που μας εμπνέουν καθημερινά με τις εμφανίσεις τους, ένα όμως κατέχει την πρώτη θέση στην καρδιά μας, όσον αφορά το στιλ, και δεν είναι άλλο από την Olivia Palermo. Το it girl που λατρεύουν όλοι οι designers και είναι Νο1 σε κάθε web search σχετικά με τη μόδα, δεν έχει τύχει να μας απογοητεύσει ποτέ με κάποια της εμφάνιση, επομένως δε μπορούμε παρά να αναρωτηθούμε ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας της.

Φροντίζοντας να μας το κάνει λίγο πιο εύκολο, η ίδια έχει μιλήσει κατά καιρούς για τα fashion tips που ακολουθεί πάντα όταν πρόκειται για τις ενδυματολογικές της επιλογές, ενώ έχει αποκαλύψει και τι είναι ατό που βρίσκει τελείως λάθος στο στιλ των περισσότερων γυναικών. Στη photo gallery που ακολουθεί θα βρείτε συγκεντρωμένα όλα τα "μυστικά" της, ώστε να αποκωδικοποιήσετε τον τρόπο που σκέφτεται και να μπορέσετε να αντιγράψετε το στιλ της!

[gallery-625220]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.