CELEBRITIES

H πριγκίπισσα Charlotte κάνει το ντεμπούτο της στο μπαλκόνι του Buckingham


13 Ιουνίου 2016

GettyImages-539411626-1.jpg

Στα πλαίσια της "Trooping the Colour" παρέλασης και του εορτασμού των γενεθλίων της βασίλισσας Ελισάβετ, χιλιάδες Βρετανών συγκεντρώθηκαν για να της ευχηθούν. Όμως εκείνη την ημέρα μια άλλη μικρή κυρία έμελλε να κλέψει τα φώτα πάνω της και να κάνει την Γηραιά Αλβιόνα όπως και όλο τον κόσμο να μιλούν για εκείνη.

Δεν είναι άλλη από την πριγκίπισσα Charlotte που έκανε το ντεμπούτο της στο ιστορικό μπαλκόνι του Buckingham και έκλεψε καρδιές. Με ένα ροζ φουστάνι και στην αγκαλιά της μητέρας της, έμοιαζε χαρούμενη και κοιτούσε γύρω της όλο περιέργεια τα δρώμενα.

Στον φετινό εορτασμό για τα 90 χρόνια της βασίλισσας, την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William, εκτός από τα δύο αξιολάτρευτα παιδιά τους,  τη μικρή Charlotte και τον Prince George, πλαισίωναν και η Camilla με τον Κάρολο καθώς και ο πρίγκιπας Harry. Μετά τη μικρή Charlotte, ξεχώριζε λόγω επιλογής χρώματος ρούχου ομολογουμένως το τιμώμενο πρόσωπο, δλδ. η βασίλισσα Ελισάβετ που με την επιλογή αυτού του τόσο ζωηρού πράσινου συνόλου, έβαλε "φωτιά" στα social media! Τα σχόλια πως είναι ίδια με τον Κέρμιτ, έδωσαν και πήραν...

[gallery-633158]

© Getty Images / Ideal Image

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.