CELEBRITIES

H Lady Gaga με σέξι ροζ μαγιό στο Los Cabos


19 Ιουλίου 2016

570-22.jpg

Τη φανταστική φιγούρα της 3οχρονης, Lady Gaga, αποκάλυπτε το σέξι μαγιό της, ενώ απολάμβανε το μπάνιο της στο Μεξικό. H τραγουδίστρια επέλεξε να ξεκουραστεί στο Los Cabos και δίπλα σε μία πισίνα για να έχει τις ιδανικές συνθήκες ποιότητας κατά τη χαλάρωσή της.

Για την εμφάνισή της επέλεξε ένα ολόσωμο μαγιό, ώστε να μην την απασχολεί τι άλλο να φορέσει για να έχει ένα stylish outfit μετά το μπάνιο και πέτυχε ακριβώς αυτό που ήθελε -με ένα κομμάτι μόνο!

Το ροζ μαγιό που αναδείκνυε τις καμπύλες του σώματός της το συνδύασε με ένα ζευγάρι λευκά, retro γυαλιά ηλίου και ένα ζευγάρι εντυπωσιακά και, παράλληλα, διακριτικά σκουλαρίκια που έδιναν την απαιτούμενη λάμψη στο πρόσωπό της. Τα μαλλιά της ήταν, επίσης, σε retro style ενώ το χρώμα των νυχιών της ήταν ροζ σε πιο pale απόχρωση από το μαγιό και προσέδιδε μία γλύκα και μία νότα φρεσκάδας στη συνολική της εικόνα.

[gallery-655422]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.