CELEBRITIES

Sarah Jessica Parker: "Δεν είμαι φεμινίστρια"


5 Αυγούστου 2016

Η Sarah Jessica Parker επιστρέφει στη μικρή οθόνη με το drama παραγωγής HBO, Divorce, και μαζί με αυτό επιστρέφουν και τα εξώφυλλα και οι συνεντεύξεις της. Σε μία από αυτές και συγκεκριμένα σε αυτή που έδωσε στο αμερικανικό Marie Claire Σεπτεμβρίου, η JSP μιλάει μεταξύ άλλων για το φεμινισμό, αλλά και για άλλες γυναίκες ηθοποιούς που θαυμάζει για πολύ συγκεκριμένο λόγο.

"Δεν είμαι φεμινίστρια. Δεν νομίζω πως έχω τα προσόντα. Πιστεύω στις γυναίκες και πιστεύω στην ισότητα, αλλά θεωρώ ότι χρειάζεται να γίνουν τόσα πολλά πράγματα (σε γενικότερο επίπεδο), που πλέον δεν θέλω να τα διαχωρίζω. Έχω βαρεθεί τους διαχωρισμούς. Απλά θέλω όλοι οι άνθρωποι να είναι ίσοι".  Ενώ για τις γυναίκες ηθοποιούς που θαυμάζει δήλωσε πως "Η Jennifer Lawrence αξίζει να παίρνει όσα παίρνει και ο συμπρωταγωνιστής της. Η Emma Watson είναι μία καταπληκτική νέα γυναίκα και είναι πολύ σημαντικό γι αυτή να μιλάει για γυναικεία θέματα. Δεν ανησυχεί για εκείνη. Οι γυναίκες πληρώνουμε τους λογαριασμούς, τα κάνουμε όλα, αναλαμβάνουμε τα παιδιά. Όσο περισσότερο το αναγνωρίζουμε αυτό, τόσο καλύτερα θα πηγαίνουμε".

Ας δούμε μερικές από τις τελευταίες εμφανίσεις της Sarah Jessica Parker και ας τη θαυμάσουμε για ακόμα μία φορά.

[gallery-667364]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.